Prigožin = kameleon FOTO

Izvor: B92, 07.Jul.2023, 18:24

Prigožin = kameleon FOTO

Nakon što su ruske službe bezbednosti pretresle vilu vođe Vagnerovog bosa Jevgenija Prigožina u Sankt Peterburgu, tamo su pronašle neke zanimljive predmete.

Pronađen je orman pun perika i fotografije "kamufliranog" Prigožina... Saopšteno je da se fotografije nalaze u ličnom albumu šefa grupe Vagner.

Na fotografijama vidimo Prigožina sa lažnom bradom ispred zastave Libijske nacionalne armije, sa tradicionalnom maramom sa Bliskog istoka oko vrata i braon perikom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na glavi, ali i u drugim izdanjima.

Nakon što su fotografije objavljene, komentatori na društvenim mrežama verovali su da su fotografije lažne. Međutim, procena pokazuje da su slike koje se šire onlajn zapravo snimljene digitalnim uređajem kao što je pametni telefon, pošto je duga pikselizacija jasno vidljiva, navodi The Guardian.

Primećeno je da su zrnasti detalji kao što su bore na čelu i licu bili dosledni na svim fotografijama. Pored toga, jedna od perika na slikama zapanjujuće liči na onu pronađenu (i fotografisanu) u njegovom ormanu. Slabo osvetljenje, čudni i neskladni uglovi selfija takođe sugerišu da su slike autentične.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.