LE: Sevilja u elitnom društvu!

Izvor: OkRadio.rs, 15.Maj.2014, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE: Sevilja u elitnom društvu!

Fudbaleri Sevilje osvojili su Ligu Evrope, pobedom nad Benfikom sa 4:2 posle penala na "Juventus Areni", pošto je posle 120 minuta igre bilo bez golova. Sevilja je tako treći put u istoriji osvojila drugo po rangu evropsko klupsko takmičenje i tako se našla u društvu Juventusa, Intera i Liverpula. Sevilja je prethodno osvojio Kup UEFA, kako se ranije zvala Liga Evrope, 2006. i 2007. godine, dok je Benfika doživela poraz i u osmom finalu nekog evropskog takmičenja zaredom. U startoj postavi Benfike našao se Miralem Sulejmani, ali je zbog povrede ramena morao da napusti igru već u 25. minutu.

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Benfiku još proganja Gutmanovo prokletstvo

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Maj.2014

Fudbaleri Sevilje osvojili su Ligu Evrope pobjedom nad Benfikom sa 4:2 poslije penala na "Juventus Areni". Ovo je za portugalski tim bilo osmo izgubljeno finale nekog evropskog takmičenja, čime je nastavljena loša serija koja je počela još 1962, kada ih je prokleo tadašnji trener Bela Gutman.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.