Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Feb.2021, 11:50

Jutarnji program za Srbiju

Zbog pogoršane epidemijske situacije o mogućem pooštravanju mera zaseda Krizni štab. Političar sa Kosova Nenad Rašić smatra da je tuča u kojoj je povrede zadobio njegov sin srednjoškolac politički motivisana. Aleksandar Vučić incident nazvao „unapred zakazanom tučom dve grupe mladića“.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Rašić: Moj sin sigurno nije znao da je tuča organizovana

Izvor: N1 televizija, 24.Feb.2021

Političar sa Kosova Nenad Rašić, čiji je sin u tuči u Lapljem selu zadobio teške telesne povrede, kaže da je siguran u to da njegov sin nije imao saznanja da će doći do tuče, te da se ne mogu „upoređivati dve grupe“ – jedna koju su činili „goloruki učenici koji su izlazili iz škole“,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.