Java: Obilne kiše ubile šest osoba

Izvor: B92, 25.Mar.2013, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Java: Obilne kiše ubile šest osoba

Bandung -- Najmanje šest osoba je poginulo, a 18 se vodi kao nestalo u odronu koje je izazvala obilna kiša na indonežanskom ostrvu Javi, izjavio je vladin zvaničnik.

Sutopo Purvo Nugroho iz Agencije za ublažavanje nesreća, izjavio je da je devet kuća bilo zatrpano rano jutros u selu Kililin, u distriktu Vest Bandung, preneo je AP.

On je rekao da su spasioci izvukli šest tela, uljučujući četiri tela dece, nekoliko sati nakon što je došlo do odrona.

Policajaci, vojnici i seljani golim rukama i lopatama i motikama traže ljude koji se vode kao nestali.

Sezonske kiše u Indoneziji svake godine izazivaju velike poplave i odrone.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najmanje šest osoba poginulo u odronu u Indoneziji

Izvor: Blic, 25.Mar.2013

Najmanje šest osoba je poginulo, a 18 se vodi kao nestalo u odronu koje je izazvala obilna kiša na indonežanskom ostrvu Javi, izjavio je danas vladin zvaničnik...Sutopo Purvo Nugroho iz Agencije za ublažavanje nesreća, izjavio je da je devet kuća bilo zatrpano rano jutros u selu Kililin, u distriktu...

Nastavak na Blic...

Java: Obilne kiše ubile šest osoba

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Mar.2013

Najmanje šest osoba je poginulo, a 18 se vodi kao nestalo u odronu koje je izazvala obilna kiša na indonežanskom ostrvu Javi, izjavio je vladin zvaničnik. Sutopo Purvo Nugroho iz Agencije za ublažavanje nesreća, izjavio je da je devet kuća bilo zatrpano rano jutros u selu Kililin, u distriktu...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.