ALBATROS POLUPAO AVION

Izvor: Kurir, 20.Jan.2012, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALBATROS POLUPAO AVION

Incident bio veoma opasan jer je avion bio u fazi uzletanja, na samo 300 metara od obale Istočnog kineskog mora

Jedan Albatros teško je oštetio japanski avio tipa "bombardijer Q serije", sa pilotom i devet članova posade. Incident se dogodio na oko 300 metara od obale Istočnog kineskog mora, a srećom svi članovi posade ostali su nepovređeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
U sudaru sa pticom napravljeno je ulubljenje na površini od jednog kvadratnog metra! Pilot je procenio da može da nastavi let pa je još sat vremena vozio dok nije došao do aerodroma Išigaki, kod Japana, gde je bezbedno prizemljio letelicu.

Da je incident bio veoma opasan ukazuje činjenica da je avion bio u fazi uzletanja, na samo 300 metara od obale Istočnog kineskog mora. Brojni aerodromi u poslednje vreme kupuju sisteme koje blagovremeno lociraju ptice.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Albatros se zaleteo u avion i napravio rupu od jednog metra FOTO

Izvor: medio.rs, 21.Jan.2012, 12:38

U trenutku sudara avion se nalazio samo 300 metara od obale istočnog kineskog mora. Svih devet putnika prošlo je bez povreda.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.