Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Mar.2024, 11:37

Ципеле за којима би и Пепељуга полудела! Најскупље су на свету, премазане златом, а само 50 одабраних ће моћи да их поруче у овој држави (ВИДЕО

Најскупље женске ципеле на свету, произведене и дизајниране у компанији “Јада Дубаи” под називом “Пассион Диамонд”, залуделе су свет, а њихова “астрономска” цена изазива вртоглавицу. Фото: screenshot/ jadadubai/IG Ове штикле направљене су од коже премазане златом, свиле и украшене >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са 236 дијаманата. На средини, између ситних дијаманата на обе ципеле, налази се по један “централни” дијамант од чак 15 карата.
 
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by JADA DUBAI (@jadadubai)


Пробни модел луксузних ципела направљен је у Италији, а част да их уживо виде у најскупљем хотелу на свету са 7 зведица, “Бурџ Ал Араб” у Дубаију, где се налази седиште бренда “Јада Дубаи”, и поруче пар по својој мери, имаће само 50 одабраних клијената.
Да би се израдио овакав пар ципела, потребно је чак 9 месеци рада, а на њима су златне чак и унутрашње ознаке. Цена ових ципела износи невероватних 17 милиона долара.
 
 
Van Gogovo delo prodato u Holandiji za više od 4,5 miliona evra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ципеле за којима би и Пепељуга полудела! Најскупље су на свету, премазане златом, а само 50 одабраних ће моћи да их поруче у овој држави (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.