Светски Гинисов рекорд оборило 256 Милица Јовановић

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Feb.2023, 17:47

Светски Гинисов рекорд оборило 256 Милица Јовановић

Гинисов светски рекорд за „највећи скуп људи са истим именом и презименом“ оборен је данас у Београду и то окупљањем 256 Милица Јовановић у исто време у једном тржном центру у престоници Србије. Фото: Танјуг/Тара Радовановић Обарању рекорда присуствовао је представник Гинис >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << светског рекорда Глен Полард који је предао званични сертификат организаторима догађаја којим се потврђује нови Гинисов рекорд.
Полард је честитао свим Милицама Јовановић и организаторима, а након што је предао сертификат, Милицама су подељени поклони.
Организатори обарања рекорда Цолор Медиа Цоммуницатионс окупили су 256 Милица Јовановић на догађају „Важно је звати се Милица“, а на основу статистичких података да је у нашој земљи најчешће женско име Милица, а презиме Јовановић.
Претходни Гинисов рекорд у овој категорији постављен је 2022. године у Токију где се у биоскопу окупило 178 људи са истим именом и презименом – Хироказу Танака.
До 2022. године, Гинисов рекорс за „највећи скуп људи са истим именом и презименом“ припадао је Мартама Стјуарт које су окупљене у Њујорку током телевизијске емисије 2005. године.
Zbog oluje otkazani vozovi između Beograda i Novog Sada

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Светски Гинисов рекорд оборило 256 Милица Јовановић се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.