СЗО: Свет полако напушта пандемију ковид-19

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Apr.2023, 17:07

СЗО: Свет полако напушта пандемију ковид-19

Вирус ковид-19 остаје са нама, али свет почиње да излази из ванредне фазе пандемије, рекао је данас шеф Светске здравствене организације (ЗСО) Тедрос Адханом Гебријесус. Фото: Pixabay Он је истакао да ће та агенција под окриљем УН следеће недеље објавити водич намењен земљама, о томе >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << како да пређу са одговора на хитне случајеве на дугорочно управљање ковидом-19, преноси Ројтерс.
“И даље се надамо да ћемо негде ове године моћи да прогласимо крај ванредне ситуације за јавно здравље од међународног значаја изазваног ковидом-19“, рекао је Тедрос.
Си Зеленском: Послаћемо представнике у Украјину и разговарати са свима о кризи

Преузмите андроид апликацију.
Чланак СЗО: Свет полако напушта пандемију ковид-19 се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.