Izvor: RTS, 14.Dec.2023, 19:50

Временска прогноза за 15. децембар 2023.

На северу ће бити суво, у осталим крајевима местимично киша, а у планинским пределима снег. Крајем дана и током ноћи снег ће понегде падати и у нижим пределима. Ујутру температура од 2, током дана до 9 степени. У Београду повремено слаба киша и највише 7 степени. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
 
Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ) 
15.12.2023. Петак: Претежно облачно, на северу суво, у осталим крајевима местимично са кишом. У брдско-планинским пределима југозападне, јужне, југоисточне и источне Србије падаће снег који се крајем дана и током ноћи очекује понегде и у нижим пределима. Ветар слаб и умерен, на истоку повремено и јак, северозападни. Јутарња температура од 2 до 6, а највиша од 4 до 9 степени. Упозорење: Формирање/повећање снежног покривача ≥ 5 cm за 6h, вероватноћа 80%.
16.12.2023. Субота: Ујутру слаб мраз. Током дана умерено до потпуно облачно, у јужним и источним пределима Србије са снегом, а слабљење и престанак снега очекују се после подне и увече. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од -4 до 0, а највиша од 0 до 5 степени.
17.12.2023. Недеља: Ујутру слаб мраз. Током дана умерено до потпуно облачно и суво. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од -4 до 0, а највиша од 3 до 7 степени.
18.12.2023. Понедељак: Ујутру у централним и јужним пределима слаб мраз. Током дана умерено облачно са сунчаним интервалима и мало топлије. Ветар слаб до умерен, западни и југозападни. Најнижа температура од -2 до 2, а највиша од 5 до 10 степени.
Прогноза временa за наредних пет дана (од 19.12.2023. до 23.12.2023.)
У уторак и среду умерено облачно и углавном суво. Од четвртка умерено до потпуно облачно, хладније, у нижим пределима местимично са кишом и суснежицом, а у вишим пределима са снегом.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.