Наступ Небојше Грујића на светски дан шале, 1. априла

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Mar.2024, 09:02

Наступ Небојше Грујића на светски дан шале, 1. априла

Stand up наступ Небојше Грујића „Дођош“ ће вас насмејати до суза. Фото: new.gigstix.com Замислите Небојша није из Новог Сада. А постоје чак и људи који нису из Новог Сада, али су из НС-а(Новог Села).
Небојша се донекле извадио…девојка му је сремица…а и он подсећа на Сремца… бар по стомаку. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Научио је и шта је Новосадски ген…пициген.
Када се доселио у Нови Сад, зацртао је да успе, и поводом тога цитирао славног Цезара…Дођош, видех победих.
Теме које можете чути на његовом стeнд aп-у су: Лиманци,Футог,Сремице, детињство и др.
Дођоши а и ви староседеоци, сви од Лединаца па до Малог Београда добродошли сте на станд уп Небојше Грујића „Дођош“ у Гимназији Лаза Костић, 1 априла на светски дан шале с’почетком у 20:00 часова.
Карте за наступ можете купити на свим продајним местима „Gigstix-a“ као и онлајн.
Stend ap komičar Nebojša Grujić, „dođoš“ koji nam se uvukao pod kožu! (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Наступ Небојше Грујића на светски дан шале, 1. априла се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.