Izvor: RTS, 20.Jul.2023, 15:04

Традиција дуга скоро сто година – слушаоци у Србији и даље уз Радио Београд

У првој половини 2023. године слушаоци су уз радио дневно били у просеку 3 сата и 56 минута – уз Радио Београд 202 - 3 сата и 18 минута, а уз Радио Београд 1 скоро три сата, показује истраживање Центра РТС-а за истраживање јавног мњења, програма и аудиторијума. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Радио Београд 1 је у првих шест месеци ове године како радним данима, тако и викендом био најслушанији радио програм у Србији у јутарњим сатима.

Сва три програма Радио Београда улазе међу најслушаније програме са националном покривеношћу у Србији, а у поређењу са истим периодом прошле године бележе већи раст слушаности.
Оно што нас посебно радује јесте да резултати мерења слушаности показују да Радио Београд 1 и Радио Београд 202 имају најстабилнију и највернију публику која је уз ове програме континуирано, кажу у ПР служби РТС-а.
У сусрет 100. годишњици радија у Србији, Радио Београд наставиће као и до сада да своје програме приближава слушаоцима свих узраста, развијајући се кроз нове платформе, наводе у ПР служби.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.