Инзаги: Сити најбоља екипа на свету

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Jun.2023, 19:57

Инзаги: Сити најбоља екипа на свету

Тренер фудбалера Интера Симоне Инзаги рекао је пред финале Лиге шампиона које се сутра игра у Истанбулу да је Манчестер Сити најбоља екипа на свету, али да ће његова екипа играти храбро. Фото: Танјуг/AP Photo/Luca Bruno „Предиван је осећај што смо овде у Истанбулу, што смо стигли до финала, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << али не желимо ту да станемо, желимо да одиграмо ово финале на најбољи могући начин“, рекао је Инзаги на конференцији за медије уприличену у највећем граду Турске.Свестан је Инзаги да је ривал фаворит на папиру.
„Ко је фаворит? Па они су најјача екипа на свету, али нас је 11 и њих је 11 на терену. Ми смо имали фантастичан пут до финала и ту смо да играмо за пехар. Биће потребно много срца, храбрости и мирне главе да останемо у игри“, закључио је Инзаги.
Утакмица се игра на стадиону Ататурк у суботу увече са почетком у 21 час. Интер се нада четвртој, а Сити првој титулу првака Европе.
Navijači Intera iz Srbije putovali 15 sati do Istanbula: Titula je naša

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Инзаги: Сити најбоља екипа на свету се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.