Izvor: RTS, 05.Maj.2023, 22:47

Хапшења у Бору и Зрењанину због због нелегалног оружја

Припадници Министарства унутрашњих послова у Бору ухапсили су И. С. (1988) из овог града, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја. Припадници Министарства унутрашњих послова >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у Зрењанину, по налогу основног јавног тужиоца у овом граду, ухапсили су С. Д. (1961) из околине Сечња, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.
Полиција је приликом претреса куће у којој осумњичени борави пронашла и одузела гасни пиштољ, више комада каписли за чауре за ловачку пушку, већу количину олова за чауре за ловачку пушку, више зрна ватреног оружја различитог калибра и самострел са 4 припадајуће стреле.
По налогу Основног јавног тужилаштва у Бору, осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведен тужиоцу.
Припадници Министарства унутрашњих послова у Зрењанину, по налогу основног јавног тужиоца у овом граду, ухапсили су С. Д. (1961) из околине Сечња, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.
Како је наведено у саопштењу МУП-а, претресом стана и других просторија које осумњичени користи, полиција је пронашла и одузела један револвер, 20 метака за револвер и 158 патрона за ловачку пушку. Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Основном јавном тужилаштву у Зрењанину.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.