Богдан Богдановић потврдио да ће играти за Србију на Светском првенству

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Apr.2023, 07:23

Богдан Богдановић потврдио да ће играти за Србију на Светском првенству

Кошаркаш Атланте Богдан Богдановић потврдио је да ће играти за Србију на Светском првенству које ће се у августу и септембру одржати у Јапану, Индонезији и Филипинима. Фото: Танјуг/AP Photo/Hakim Wright Sr. Атланта је на Твитеру објавила да Богдановић планира да се придружи репрезентацији >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Србије за Светско првенство.
„То ми помаже за НБА сезону. Волим да искористим то као предност“, рекао је 30-годишњи Богдановић поводом планова да игра за Србију, која ће данас сазнати имена ривала у групној фази, после жреба који ће се одржати у Манили.
Богдановић прошле године није могао да игра за Србију на Евробаскету због повреде, а „орлови“ су без њега такмичење окончали већ у осмини финала поразом од Италије.
Panter prihvatio Ljuljovo izvinjenje: Hajde da se vratimo košarci

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Богдан Богдановић потврдио да ће играти за Србију на Светском првенству се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.