Миле Додик из Лакташа ударио на првог тенисера света и породицу Ђоковић

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Apr.2023, 14:32

Миле Додик из Лакташа ударио на првог тенисера света и породицу Ђоковић

Милорад Додик се прописно обрукао пред јучерашње гостовање на РТС, у емисији „Око“ које се емитује на националној телевизији Републике Србије. Фото: Танјуг/Јадранка Илић Председник Републике Српске и лидер СНСД говорио је о породици Новака Ђоковића на начин који не приличи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << првом човеку Републике Српске.
У разговору са новинаром Гориславом Папићем пред почетак емисије „Око“ која се емитује на РТС Додик је рекао:
„Мада су, могу ти рећи, мало ови Ђоковићи тешки у пи**у материну, уф… Наши људи то доживљавају на емоцију, а када уђеш у посао аууу.. Циганија поприлична могу ти рећи… Они сарадници његови, још изгуби… “.

Када му је требало зарад популарности, Миле из Лакташа се сликао са светским тенисером број 1 и изјавио је том приликом да је поносан на тениски турнир Српска опен који ће бити игран у Бањалуци, истичући да је то моћан спортски догађај у којем сви треба уживају.
Оно што је занимљиво јесте да се Миле из Лакташа није одвајао од Ђоковића за време трајања турнира Српска опен и сада остаје да видимо реакцију породице Ђоковић. Са сигурношћу можемо да тврдимо да овакво понашање не приличи једном српском домаћину и човеку који претендује да буде лидер Срба западно од Дрине.
Хитно решити проблеме повратка интерно расељених и прогнаних са КиМ

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Миле Додик из Лакташа ударио на првог тенисера света и породицу Ђоковић се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.