Засијало ново јавно осветљење у насељу Вучковац у Старим Лединцима

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Apr.2023, 12:56

Засијало ново јавно осветљење у насељу Вучковац у Старим Лединцима

У циљу да буде што мање неосветљених локалитета у граду тако и у приградским насељима, Град Нови Сад је реализовао изградњу јавног осветљења на територији Месне заједнице „Стари Лединци“, у насељу Вучковац. Ново јавно осветљење засијало је у улици Вука Караџића у дужини >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од 550 m. Светиљке са лед изворима светла постављене су на 20 стубова висине  5,5 m.
Вредност радова на изградњи јавног осветљења у насељу Вучковац, који су завршени пре уговореног рока, износи 4.597.920,00 динара.
Kojim brodovima će Novi Sad biti luka poslednje srede u mesecu? (sreda, 26. april)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Засијало ново јавно осветљење у насељу Вучковац у Старим Лединцима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.