Izvor: RTS, 24.Apr.2023, 12:44

Вучић са амбасадором Ирана: Захвалност за подршку територијалном интегритету Србије

Председник Србије Александар Вучић примио је амбасадора Исламске Републике Иран Рашида Хасана Пура Баеија са којим је разговарао о могућностима за развој сарадње две земље. Вучић је пренео захвалност Техерану на принципијелној подршци територијалном интегритету >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << и суверенитету Србије.
Александар Вучић је на Инстаграм налогу buducnostsrbijeav навео да је са амбасадором Баеијем разговарао о могућностима за развој сарадње Србије и Ирана у областима од заједничког интересовања где се потенцијал види у јачању економских односа и трговинској размени.

"Још једном сам пренео искрену захвалност државном врху у Техерану и председнику Раисију на принципијелној подршци територијалном интегритету и суверенитету Србије и доследној подршци коју овим поводом пружају нашој земљи у међународним институцијама", написао је Вучић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.