Стевановић: Жреб за Светско првенство је небитан, морамо да напредујемо

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Apr.2023, 15:33

Стевановић: Жреб за Светско првенство је небитан, морамо да напредујемо

Селектор ватерполо репрезентације Србије Урош Стевановић рекао је да је жреб за Светско првенство „небитан за његову екипу“, која ће у јулу у Јапану играти против Шпаније, Црне Горе и Јужне Африке у „Д“ групи. Фото: КВК Раднички „За нас је жреб небитан. Сваки тренинг и свака >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << утакмица су нам битни и увек морамо да дајемо максимум да би напредовали. Једина ми је жеља била да избегнемо Црну Гору јер смо са њима договорили заједничке припреме у Јапану пред Светско првенство. Шта је, ту је, немам времена за губљење“, рекао је Стевановић за сајт Ватерполо савеза Србије.
Светско првенство у Фукуоки одржаће се од 14. до 30. јула.
Plej-aut serija za opstanak u ABA ligi počinje 25. aprila

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Стевановић: Жреб за Светско првенство је небитан, морамо да напредујемо се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.