Вучић са Албаресом о КиМ, евроинтеграцијама, дешавањима у свету

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Apr.2023, 12:25

Вучић са Албаресом о КиМ, евроинтеграцијама, дешавањима у свету

Председник Србије Александар Вучић састао се данас са министром спољних послова Краљевине Шпаније Хосеом Мануелом Албаресом коме се захвалио на принципијелном ставу те земље о непризнавању једностране проглашене независности КиМ и активној подршци коју Шпанија пружа Србији >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у међународним форумима. Фото: Танјуг/Зоран Жестић „Изразио сам забринутост због све учесталијих напада на Србе не КиМ и изразио очекивање да ће формирање Заједнице српских општина, као апсолтни приоритет, напокон омогућити безбедност српске заједнице“, рекао је Вучић, објављено је на Инстаграм профилу.
Он је оценио да је састанак са Албаресом био добар и да су разговарали и о дешавањима у свету. „Увек добар састанак са пријатељима који поштују Србију, уз отворену и садржајну размену мишљења о актуелним кретањима на геополитичкој сцени региона и света, као и о подршци Шпаније процесу евроинтеграција Србије, нарочито у светлу шпанског председавања Савету ЕУ“, написао је Вучић.
Jakov gori od Đukanovića: Počela hapšenja najviđenijih Srba u Crnoj Gori

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић са Албаресом о КиМ, евроинтеграцијама, дешавањима у свету се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.