Трамп: Макрон се улагивао Си Ђинпингу, овај луди свет пуца по шавовима

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Apr.2023, 16:58

Трамп: Макрон се улагивао Си Ђинпингу, овај луди свет пуца по шавовима

Бивши амерички председник Доналд Трамп изјавио је за Фокс Њуз да се председник Француске Емануел Макрон „улагивао“ кинеском председнику Си Ђинпингу током недавне посете овој азијској земљи. Фото: Танјуг/AP Photo/Evan Vucci „Овај луди свет пуца по шавовима, а САД се ништа не питају. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Мој пријатељ Макрон је завршио у Кини, улагује се председнику Си Ђинпингу у Кини, све у реду, рекао је Трамп, преноси бриселски Политико.
Бивши председник САД је у интервјуу имао само речи хвале за кинеског председника.
„Председник Си је изузетан човек. Да по целом Холивуду тражите човека који би играо његову улогу, не бисте га нашли“, навео је он.
Нико није раван Си Ђинпингу, рекао је Трамп, додавши да је кинески председник „изузетно паметан“.
Unutar „Zveri“: Blindirana limuzina koja vozi predsednika Bajdena po Irskoj

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Трамп: Макрон се улагивао Си Ђинпингу, овај луди свет пуца по шавовима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.