Трамп уочи одласка пред суд: Трагичан дан, САД марксистичка земља трећег света

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Apr.2023, 19:10

Трамп уочи одласка пред суд: Трагичан дан, САД марксистичка земља трећег света

Амерички председник Доналд Трамп данас је, уочи заказаног појављивања пред судијом у Њујорку по оптужници за исплаћивање новца порно глумици Сторми Данијелс, упутио и-мејл у којем је изразио забринутост да САД постаје „марксистичка земља трећег света“ и оценио да је данашњи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << дан трагичан за „нашу Републику“. Фото: Танјуг/AP Photo/Evan Vucci У и-мејлу под називом „Мој последњи и-мејл пре мог хапшења“, послатом особама на његовој и-мејл листи, у којем се налази и линк за прикупљање средстава, Трамп је тражио од људи да „дају свој допринос како би спасили Америку“, преноси Би-Би-Си.
Трамп је потом објавио поруку на својој друштвеној мрежи „Truth Social“, у којој је критиковао локацију у Њујорку на којој би требало да се појави пред судом као „веома неправедно место“ јер је, како тврди, у неким областима само један одсто бирача гласало за републикаце.
Трамп је такође назвао судију пред којим би требало да се појави као „веом пристрасног“ и оптужио њега и његову породицу да су познати по томе што га мрзе.
Сниматељ Доналда Трумпа путовао је с њим од Флориде до Њујорка како би документовао шта се догађа иза кулиса предаје бившег председника САД, преноси Си-Ен-Ен позивајући се на два извора упозната са Трамповим плановима.
Bajden pozdravio ulazak Finske u NATO, pozvao Mađarsku i Tursku da ratifikuju prijavu Švedske


Преузмите андроид апликацију.
Чланак Трамп уочи одласка пред суд: Трагичан дан, САД марксистичка земља трећег света се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.