Чадеж: Желимо највеће трговце и дистрибутере вина из Италије и света у Београду

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Apr.2023, 19:13

Чадеж: Желимо највеће трговце и дистрибутере вина из Италије и света у Београду

На највећем италијанском сајму вина „Виниталy“ који је данас отворен у Верони, представљено је готово 100 винарија и вина из Србије, Албаније и Северне Македоније, а председник Привредне коморе Србије (ПКС) Марко Чадеж истакао је да је за ПКС циљ овог представљања винара из земаља >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Отвореног Балкана да у Београд у новембру дођу највећи трговци и дистрибутери вина из Италије и света. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Председник Александар Вучић рекао је приликом посете штанду Опен Балкана, да је са домаћинима из Вероне договорио да ће на сајму вина “Винска визија Отвореног Балкана” који се у новембру одржава у Београду бити представљен и сајам “Виниталy”, наводи се у саопштењу ПКС.
Чадеж је рекао да је ПКС организовала овај штанд са циљем да Србија, Северна Македонија и Албанија покажу да имају шта да понуде када је реч о вину, али и да 1.000 суперкупаца вина који су данас у Верони посети сајам вина Опен Балкан.
„Након сајмова у Дизелдорфу и Верони, вина Опен Балкана представићемо у Бечу и Паризу“, рекао је Чадеж.
Чадеж је на сајму вина у Верони кратко разговарао са шефом италијанске дипломатије Антонијем Тајанијем, док ће сутра у Риму учествовати на скупу шефова дипломатија Западног Балкана.
Vučić: Verujem da ćemo na sajmu privući veliko interesovanje italijanskih kupaca

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Чадеж: Желимо највеће трговце и дистрибутере вина из Италије и света у Београду се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.