Данас на програму први мечеви осмине финала Светског првенства у Катару

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Dec.2022, 13:11

Данас на програму први мечеви осмине финала Светског првенства у Катару

На Светском фудбалском првенству у Катару, данас ће бити одиграни први мечеви осмине финала између Холандије и САД-а, односно Аргентине и Аустралије. Фото: Танјуг/AP Photo/Thanassis Stavrakis Утакмица између селекција Холандије и САД-а на програму је од 16 часова, док ће Аргентина и Аустралија >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << свој меч играти од 20 часова.
Репрезентација Холандије је завршила као прва у групи А са седам освојених бодова, док је селекција САД-а у групи Б заузела другу позицију са пет бодова.
Аргентинци су се пласирали у осмину финала као први у групи Ц са шест бодова, док је репрезентација Аустралије била друга у групи Д са исто толико бодова.
FIFA odredila igrača utakmice protiv Srbije – nagrađen Granit Džaka

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас на програму први мечеви осмине финала Светског првенства у Катару се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.