Арда Гулер: Веома сам срећан у Реалу, то је најбољи клуб на свету

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Mar.2024, 14:52

Арда Гулер: Веома сам срећан у Реалу, то је најбољи клуб на свету

Фудбалер Реала и турски репрезентативац Арда Гулер изјавио је да је веома срећан у мадридском клубу, преносе шпански медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Manu Fernandez Гулер (19) је у Реал стигао прошле године из Фенербахчеа. Он је дошао као велико појачање у мадридски клуб, али је због повреда >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пропустио већи део сезоне.
Млади турски фудбалер се на синоћњем мечу 28. кола Ла Лиге против Селте (4:0) по први пут уписао у стрелце у дресу Реала. Гулер је ушао у игру у 89. минуту, а пет минута касније постигао је гол за мадридски клуб.
„Веома сам срећан у мадридском Реалу. То је најбољи клуб на свету. Иако је тешко изборити се за место у тиму, мислим да имам квалитет и карактер да то све превазиђем“, рекао је турски фудбалер.
Гулер је ове сезоне одиграо шест мечева за мадридски клуб.
„Сада долазе боље ствари. Веома сам срећан, надам се да ће доћи још голова, напорно ћу да радим за то“, закључио је Гулер.
RFK Novi Sad u nezavidnoj situaciji, nova uprava na pomolu?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Арда Гулер: Веома сам срећан у Реалу, то је најбољи клуб на свету се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.