Вучићу рођендан честитали светски званичници и чланови дипломатског кора

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Mar.2024, 21:35

Вучићу рођендан честитали светски званичници и чланови дипломатског кора

Председнику Републике Србије Александру Вучићу данас су рођендан честитали бројни светски званичници и чланови дипломатског кора акредитованих у Београду. Фото: Танјуг/Марко Ђоковић Председник Србије Александар Вучић примио је данас, поводом рођендана, честитку председника >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Народне Републике Кине Си Ђинпинга у којој му је кинески председник упутио искрену честитку и лепе жеље и нагласио да је Вучић политичар који има стратешку визију и који се увек брине о интересима народа.

„Радује ме што се под Вашим руководством Србија залаже за независност и чува државни интерес, а економска и друштвена изградња и побољшање животног стандарда грађана бележе изванредне резултате. Као стари пријатељ кинеског народа, Ви се чврсто залажете за унапређење кинеско-српских односа и сарадње у разним областима, због чега Вам изражавам дубоко уважавање“, наводи се у честитки.
Си је подсетио да су се он и Вучић састали прошле године током Трећег форума за међународну сарадњу „Појас и пут“ и да су разговарали о пријатељству, планирали сарадњу и постигли широк консензус, указујући на нови правац развоја билатералних односа, наводи се у саопштењу Службе за сарадњу са медијима председника Републике.
„Придајем велики значај развоју односа Кине и Србије. Спреман сам да са Вама улажем заједничке напоре како бисмо унапредили кинеско-српско свеобухватно стратешко партнерство на још виши ниво и још више допринели бољитку оба народа. Очекујем да се састанем са Вама још једном. Желим Вам пуно здравља и успеха“, истакао је Си у честитки.
Vučević: U Vladi će biti nekih aktuelnih, a biće i novih ministara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучићу рођендан честитали светски званичници и чланови дипломатског кора се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.