Фејсбук и Инстаграм пали широм света, поново раде

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Mar.2024, 21:21

Фејсбук и Инстаграм пали широм света, поново раде

Друштвене мреже Фејсбук и Инстаграм нису радиле корисницима широм света, јављају медији. Фејсбук и Инстаграм забележили су велике техничке проблеме широм света због чега милиони корисника нису могли да им приступе. Проблеми су почели око 16 часова, а услуга је нормализована >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << нешто после 17 часова. Фото: Танјуг/AP/Richard Drew
Портал Downdetector наводи да је више од 300.000 корисника Фејсбука пријавило да не може да приступи свом налогу, док је 50-ак хиљада корисника Инстаграма пријавило да не може да отвори апликацију, преноси Ројтерс.

Проблем је решен нешто после 17 часова, а засад није познато шта је био узрок квара.
Представници „Мете“, у чијем су власништву Фејсбук и Инстаграм, свесни су проблема.
„Свесни смо да проблем утиче на логиновање наФејсбук. Наши инжењерски тимови активно раде на што бржем отклањању проблема““, наводе из „Мете“.
Vučević: U Vladi će biti nekih aktuelnih, a biće i novih ministara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фејсбук и Инстаграм пали широм света, поново раде се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.