Izvor: RTS, 26.Feb.2024, 23:37

Због претњи припадницима Кфора у селу код Призрена ухапшена два мушкарца

У призренском селу Љубичево ухапшена су два мушкарца под сумњом да су претили двојици припадника италијанског Кфора, преноси Телеграфи.
Случај је потврдио портпарол полиције за регион Призрена Шаћир Битићи који је навео да су током посете селу, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << осумњичени пришли припадницима Кфора у кафани и вређали их, при чему је дошло до "великих тензија".
Један од њих је чак претио да ће побити војнике, рекавши да ће се вратити након што се наоружа "како би их све побио".
Битићи је казао да је полицијска патрола изашла на лице места и контактирала карабинијере, који су пријавили да су осумњичени, док су били у локалу у селу, пришли војницима, прво их вређајући, а потом им је један од њих запретио смрћу.
Према његовим речима, у кући једног од осумњичених пронађена је пушка и муниција.
"После обављеног разговора, по налогу тужиоца, двојици осумњичених је одређено задржавање до 48 сати", рекао је Битићи.
Надлежни истражују инцидент како би се у потпуности откриле околности и предузеле неопходне радње.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.