Izvor: RTS, 26.Feb.2024, 17:35

Градина, крио марихуану у чарапи и теглици од еурокрема

Царински службеници, у сарадњи са полицијом на граничном прелазу Градина, открили су марихуану и хашиш у пртљагу једног путника који их је сакрио у чарапу, теглицу од еурокрема и бочице од сапунице за прављење балончића.  
Управа царина саопштила >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је да је синоћ на прелазу Градина пристигао мерцедес страних регистрација на путу из Холандије ка Турској.

На питање цариника да ли има нешто да пријави за царинску контролу, возач аутомобила је рекао да нема, јер са собом носи само личне ствари.
Преглед који је уследио, међутим, открио је да је путник је у лични пртљаг сакрио чарапу и теглицу еурокрема које је испунио марихуаном и са неколико груменова хашиша.
Откривене су и четири бочице са сапуницом за прављење балончића, које је путник искористио као маску за кријумчарење, јер их је испразнио, а у њих ставио пластичне кесице испуњене марихуаном.
"И то није било све, јер се у пртљагу нашло и неколико психоактивних слаткиша: једна табла чоколаде и један ручно прављени колач са мирисом марихуане", наводи се у саопштењу. 
Кријумчар је, потом, са свим откривеним наркотицима предат полицији у даљу надлежност.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.