Ватерполисти Шпаније освојили бронзану медаљу нс Светском првенству

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Feb.2024, 15:03

Ватерполисти Шпаније освојили бронзану медаљу нс Светском првенству

Ватепролисти Шпаније, актуелни европски прваци, освојили су бронзу на Светском првенству у Дохи победом над Француском резултатом 14:10 (4:1, 5:3, 2:2, 3:4). Фото: Танјуг/Дамир Сенчар Ово је десета медаља за Шпанију на светским првенствима, четврта у низу, трећа бронза, а поновљен је успех >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од прошле године и СП у Јапану.
Бернат Сарауха и Алваро Гранадос су са по четири гола су били најефикаснији у победничком саставу. Тома Верно је са три гола је био први стрелац Француске на мечу.
 
 
Košarkaši Partizana i Crvene zvezde večeras za trofej Kupa Radivoja Koraća

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ватерполисти Шпаније освојили бронзану медаљу нс Светском првенству се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.