Вулин: Само српски свет може спречити шифрење „велике Албаније“

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Feb.2024, 14:52

Вулин: Само српски свет може спречити шифрење „велике Албаније“

Само стварање српског света и вођење самосталне и храбре српске политике, зауставиће ширење „велике Албаније“, изјавио је данас доскорашњи директор БИА и оснивач Покрета социјалиста Александар Вулин, поводом годишњице једностраног проглашења независности тзв. Косова. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/Антон Атанасијевић „На данашњи дан Шиптари су на Косову и Метохији по својој жељи, а по вољи НАТО-а прогласили независност. Србија је те 2008. године била пред вратима НАТО-а, под потпуном контролом Европске уније и у никада лошијим односима са Русијом и Кином, а за узврат је добила пљачкашку приватизацију и објаву независности такозваног Косова“, истакао је Вулин у саопштењу.
Он је оценио да „велику Албанију“ неће зауставити НАТО који ју је створио, а Србе на Косову и Метохији неће сачувати Европска унија која учествује у њиховом протеривању.
Ширење „велике Албаније“, према његовим речима, може да заустави само само стварање српског света и вођење самосталне и храбре српске политике.
„Оно што су силе Запада дозволиле Шиптарима на Косову и Метохији неће моћи да забране Србима у Републици Српској. Процес уједињења Срба је почео и то се више не може зауставити“, поручио је Вулин.
KiM: Dok Albanci slave, za Srbe najgora vremena od 1999. godine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вулин: Само српски свет може спречити шифрење „велике Албаније“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.