Ватерполисти Србије данас у четвртфиналу Светског првенства против Хрватске

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Feb.2024, 11:01

Ватерполисти Србије данас у четвртфиналу Светског првенства против Хрватске

Ватерполисти Србије данас од 17 сати састају се у четвртфиналу Светског првенства у Дохи против селекције Хрватске. Фото: Танјуг/Дамир Шенчар Класик светског ватерпола, након што су обе екипе избориле олимпијску визу, донеће одлуку о томе ко ће у борбу за медаље, односно у полуфинале >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << против Мађара или Француза.
„Хрватска је екипа врхунских појединаца који се одлично познају. Јака је свака линија голман Бијач, јаки центри, одични шутери. Најважнија је одбрана, заједничка пожртвованост у сваком моменту. Нема сумње да нас чека тешка утакмица, али ћемо сигурно учинити све да победимо и одемо у полуфинале“, истакао је у најави меча српски репрезентативац Ђорђе Вучинић.
Готово сваки сусрет Срба и Хрвата је прича за себе – Хрвати су успешнији на Светском првенству 3:2, на Олимпијским играма 2:1 у победама, Србија је боља на Европским првенствима 3:1.
У Будимпешти у четвртфиналу СП Хрватска је била боља 14:12, а Србија може да се похвали да је сваки сусрет за злато добила, од којих су највреднији на СП у Казању 11:4 и ОИ у Рију 11:7.
Преостали парови четвртфинала:
Шпанија –  Црна Гора (14.00), Грчка – Италија (15.30), Мађарска – Француска (18.30).
 
Laslo Đere nakon preokreta pobedio Marina Čilića u Buenos Ajresu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ватерполисти Србије данас у четвртфиналу Светског првенства против Хрватске се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.