Анћелоти: Винисијус, Белингем и Родриго најбољи фудбалери света

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Feb.2024, 14:18

Анћелоти: Винисијус, Белингем и Родриго најбољи фудбалери света

Тренер Реала Карло Анћелоти изјавио је да су фудбалери мадридског клуба Винисијус Жуниор, Џуд Белингем и Родриго тренутно најбољи играчи света, преносе шпански медији. Фото: WikimediaCommons/Светлана Бекетова Реал је синоћ на свом терену победио Ђирону резултатом 4:0 у мечу 24. кола шпанске >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Ла Лиге.
„Винисијус, Белингем и Родриго су тренутно тројица најбољих играча света, а затим ту су Тони Крос, Федерико Валверде, Едуардо Камавинга…“, рекао је Анћелоти.
Новинари су питали тренера Реала и да ли ће нападач Пари Сен Жермена Килијан Мбапе да настави каријеру у мадридском клубу.
„Говорите о играчима других клубова. Ја чу да причам искључиво о мојим играчима, јер су они најбољи на свету. Радим све како бих извукао најбоље из изузетно квалитетних играча. Они су кључ свега“, додао је тренер мадридског клуба.
Реал се тренутно налази на првом месту на табели Ла Лиге са пет бодова више од другопласиране Ђироне.
Анћелоти је рекао да је Белингем доживео лакшу повреду на мечу са Ђироном и додао да се нада да ће енглески фудбалер да буде спреман за уторак када Реал игра први дуел осмине финала Лиге шампиона са Лајпцигом.
Nedimović: Odluka UEFA velika pobeda srpskog fudbala i države Srbije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Анћелоти: Винисијус, Белингем и Родриго најбољи фудбалери света се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.