Председница Владе Ана Брнабић у Дубаију на Светском самиту влада

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Feb.2024, 14:06

Председница Владе Ана Брнабић у Дубаију на Светском самиту влада

Председница Владе Србије Ана Брнабић боравиће сутра у дводневној посети Дубаију, у Уједињеним Арапским Емиратима, поводом учешћа на Светском самиту влада 2024. Фото: Танјуг/Влада Републике Србије/Пеђа Вучковић Премијерка ће имати главно излагање на отварању у оквиру панела >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << под називом „Будућност мобилности“ (Future of Mobility) на самиту чија је тема „Обликовање будућих влада”.
Идеја је да се окупе представници влада, међународних организација, лидери из државног сектора, као и приватног сектора из целог света и укључе у међународну сарадњу и омогуће идентификовање иновативних решења за будуће изазове, а и оснаживање будућих влада, саопштено је из Владе Србије.
Другог дана Самита председница Владе Србије имаће уводно обраћање на отварању Форума „Владине службе“ (Government Services).
Такође, на маргинама Самита премијерка ће имати низ билатералних састанака са светским лидерима и представницима међународних организација.
Поред премијерке Брнабић, на Самиту влада учествоваће, како је најављено, и министарка правде Маја Поповић и министар информисања и телекомуникација Михаило Јовановић.
Grčki premijer Micotakis sutra u poseti Srbiji, ugostiće ga predsednik Vučić

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Председница Владе Ана Брнабић у Дубаију на Светском самиту влада се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.