Izvor: RTS, 01.Jan.2024, 12:18

Широм региона дочек Нове године на трговима уз ватромет и наступе музичара

Широм региона у многим градовима организован је дочек Нове године на трговима, у угоститељским објектима, уз ватромет и насупе популарних музичара, а велики број грађана такође се одлучио за кућне прославе и породичну атмосферу.
У Бањалуци је >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у поноћ организован велики ватромет, а десетине хиљада Бањалучана и бројне туристе забављао је Жељко Самарџић, преноси РТРС.
На Јахорини је у правом зимском амбијенту, са 20 центиметара снега, велики број хотела и ресторана организовао новогодишње прославе уз бројне туристе.
У Сарајеву је јавном дочеку Нове 2024. године, према процени полиције и организатора, присуствовало 27.000 људи, а испред Вечне ватре наступили су Лака и Лела, Бомбај штампа, Забрањено пушење и Црвена јабука.
У Мостару је новогодишњи концерт одржао Жељко Јоксимовић, а публика је испред позорнице на шеталишту Николе Шубића Зринског певајући углас популарне хитове познатог музичара испратила последње сате 2023. и дочекала Нову годину.
И у другим градовима у Босни и Херцеговини организован је новогодишњи дочек, а наступали су многи музичари из Србије, па је тако Марија Шерифовић наступала у Зеници, док је у Тузли више од 10.000 људи слушало Бајагу и Инструкторе, преноси Кликс.
Загреб је у Нову годину ушао уз ватромет, песму и плес, а богати програм одвијао се на више локација у средишту града.
Грађани Подгорице Нову годину дочекали су на Тргу независности уз црногорског музичара Ненада Кнежевића Кнеза, а Будвани и бројни туристи дочекали су Нову 2024. годину уз хитове Тонија Цетинског, Ђорђа Давида са бендом “Death Saw” и рок групу Ван Гог.
У Скопљу је на главном тргу "Македонија" Нова година дочекана уз музику, али без ватромета, преноси портал скопјеинфо. Градска управа је саопштила да ће средства која се иначе издвајају за овакав спектакл овога пута ићи у хуманитарне сврхе.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.