Zvezdo, zbogom!

Izvor: Mondo, 02.Feb.2015, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdo, zbogom!

Nakon odluke trenera da ga ne uvrsti u konkurenciju za prvi tim, mladi Nikola Antić odlučio da napusti crveno-bele. I Novak Martinović na izlaznim vratima

Foto: MN Press

Nenad Lalatović precrtao je ime Nikole Antića na pripremama Crvene zvezde u Kopru, zbog čega je mladi levi bek u dogovoru sa menadžerom Rankom Stojićem krenuo u potragu za novom sredinom.

I NOVAK MARTINOVIĆ PAKUJE KOFERE

Novak Martinović je dugo bio na spisku povređenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << igrača, jer je imao i operaciju prepona, ali je na pripremama u Sloveniji počeo da hvata ritam treninga. Ipak, on sa ekipom nije otputovao u Antaliju i polako pakuje kofere. uskoro mu predstoji sastanak sa čelnicima Zvezde, na kojem bi trebalo da mu bude ponuđen sporazumni raskid ugovora, koji važi do juna 2016.

Generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić predložio mu je odlazak na pozajmicu u Novi Pazar, ali Antić ima druge planove.

"Čim mi je saopšteno da Antić nije u planu struke, krenuo sam u misiju traženja drugog kluba, pre svega u inostranstvu, budući da su neke ekipe još ranije, dok je igrao za Rad i mlađe selekcije Srbije, pokazale interesovanje. Nije lako kada se uđe u cajtnot, ali u narednim danima očekujem konkretne poteze", izjavio je za "Sport" Ranko Stojić, menadžer Nikole Antića.

Stojić smatra da Antić zaslužuje šansu u Zvezdi, ali da poštuju odluku Lalatovića i da je sada najvažnije da igra, odnosno da ima kontinuitet utakmica. Crveno-belima odlazak mladog beka ne bi trebalo da zadaje glavobolje.

"Igrač je došao besplatno, a tako i treba da ode posle činjenice da nema mesta u ekipi. Smatram da Zvezdi ne ide u prilog da plaća igrača koji samo trenira", dodao je Stojić.

Nikola Antić (21) prošao je mlađe kategorije Partizana, a zatim je nastupao za Rad, dok je kratko vreme pre dolaska u Zvezdu, proveo na pozajmici u Paliću.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.