Izvor: MozzartSport.com, 09.Sep.2020, 21:48

Zvezda pregazila Turk Telekom

Crveno-beli će u polufinalu igrati protiv Pinar Karšijake, koja je savladala Fenerbahče u Antaliji rezultatom 72:65

 Crvena zvezda je bila ubedljiva na otvaranju Glorija kupa protiv Turk Telekoma u Antaliji, čime je napravila dobru najavu za ono što je očekuje ove sezone - 83:54.

Ekipa Saše Obradovića u svojim redovima je imala veliki broj raspoloženih igrača, a najefikasniji su bili Džordan Lojd i Dejan Davidovac >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa 17 postignutih poena, dok je Diop Rit ostvario dabl-dabl učinak (13 poena, 10 skokova).

Crveno-beli će u poluvfinalu igrati protiv Pinar Karšijake, koja je savladala Fenerbahče u Antaliji rezultatom 72:65.

Obradovićev tim je bio solidno raspoložen u napadu, ali je prevagu napravio odličnom igrom u odbrani. Na poluvremenu je već imala 16 poena prednosti, a konačna prevaga napravljena je tokom treće deonice, iako je Turk Telekom tu deonicu otvorio rezultatom 7:0.

Od ostalih igrača Lengston Hol i Ognjen Dobrić su ubacili po devet poena, Radanov šest, Simanić četiri, a Simonović i Jagodić Kuridža dva.

Polufinalna utakmica između Crvena zvezde i Karšijake igra se u 19.30 uz prenos na Sportklubu.

Pobeda crveno-belih na otvaranju #GloriaCup! ????⚪️????????

Turk Telekom 54

KK Crvena zvezda mts 83

???? @mrjloyd 17p, Davidovac 17, @DuopReath 13 (10sk), @langston21 i @OgnjenDobric po 9#kkcz #TogetherWeStand #WeAreTheTeam pic.twitter.com/gCcKbbmot5

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.