Zvanično - Otpao Nejmar!

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2019, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Otpao Nejmar!

Teoretičare zavere niko neće uveriti da je ovo istina, ali u svakom slučaju, Nejmara nećemo gledati na Kopa Amerika.

Pričalo se da neće igrati zbog psihološkog pritiska, odnosno svega što mu se dašava u poslednje vreme, uključujući i optužbe za silovanje, ali Nejmar je otpisao sa Kopa Amerika.

Naime, Brazilci su ostali bez svog najboljeg igrača i doskorašnjeg kapitena jer se povredio u prijateljskoj utakmici sa Katarom.

Teren je napustio u suzama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << posle prvih pregleda "Selesao" je zvanično saopštio da će Nej propustiti ovogodišnji kontinentalni šampionat.

Brazilac je povredio ligamente članka, nema vremena da se oporavi, moraće da provede leto na rehabilitaciji, a danas će već Tite naknadno pozvati zamenu.

Neymar s’est encore blessé au pied droit, après seulement 15mn Vs Qatar ! Est-ce encore le métatarse ? Il était en pleurs sur le banc de touche pic.twitter.com/N3sj7EiFft

— Eric Frosio (@froz91) 06. јун 2019.

Ovo je izazvalo teorije zavere, da je povreda samo izgovor da Brazil poštedi Nejmara pritiska koji nemaju veze sa fudbalom, da on psihički nije u stanju da igra u ovom trenutku, ali u svakom slučaju nećemo ga gledati u Brazilu.

Šampionat počinje 14. juna, Brazil je inače pobedio Katar sa 2:0 golovima Ričarlisona i Gabijela Žesusa.

U ostalim prijateljskim mečevima, Paragvaj i Honduras igrali su 1:1, Meksiko je tukao Venecuelu 3:1, dok je Peru golom Kueve savladao Kostariku.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.