Zatišje u Humskoj

Izvor: Politika, 06.Jun.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatišje u Humskoj

Vršilac dužnosti sportskog direktora Ivan Tomić najavljuje zvučna pojačanja u prelaznom roku. – Zečević se vraća iz Amerike

Ono što je najbolje – odlazi, takva je naime pozicija u međunarodnoj podeli fudbalskog rada. Jednostavno, ne naslućuje se nego se već vidi, no u ovogodišnjem prelaznom fudbalskom roku neće biti previše novoga. Opet figuriraju kandidati u medijskoj polemici, uglavnom oni igrači koji su bar za koplje bili uspešniji od drugih. Ti kružeći >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << medijski kandidati će naći svoje mesto u našim najboljim timovima. Juče smo mogli da primetimo da je jedan od glavnih finansijera novosadske Vojvodine Ratko Buturović najavio da Vojvodina želi da se u prelaznom roku pojača pred novi izlazak na međunarodnu scenu što bolje. Pominjana su imena Partizanovih "klinaca" Nenada i Nebojše Marinkovića, ali i iskusnog čuvara mreže Ivice Kralja.

Kakva sudbina čeka Crvenu zvezdu i Partizan? Vršilac dužnosti sportskogdirektora "crno-belih" Ivan Tomić je na svom novom radnom zadatku svakodnevno od 9 časova izjutra pa do kasnih večernjih sati. Uostalom, takvu sudbinu imao je i njegov prethodnik Nenad Bjeković. Partizan je još na kraju ovogodišnjeg prvenstva najavio korenite promene u igračkoj strukturi pa se može očekivati da će završni plan biti gotov za nekoliko dana. Na spisku igrača na koje Miroslav Đukić ozbiljno računa za novu sezonu naći će se njih tridesetorica. U toj grupi, naravno, mesto će zauzeti pojačanja.

– Radimo, pripremamo se i siguran sam da ćemo do početka priprema 23. juna imati fizionomiju tima. Dovešćemo iskusne igrače, zvučna pojačanja. To su uglavnom špic, polušpic i štoper, rekao je Ivan Tomić.

Movu selekciju će birati: Tomić – Đukić – Petrić. Takav je dogovor.

– Naša je želja da dovedemo i Vladimira Ivića i Andriju Delibašića, pregovori su u toku, ali o drugim imenima ne bih želeo da govorim, neka to ostane naša poslovna tajna, naglasio je vršilac dužnosti sportskog direktora.

Inače, generalni sekretar Žarko Zečević vraća se danas u Beograd posle desetodnevne posete Americi. Njega i predsednika kluba dr Nenada Popovića narednih dana očekuje važan zadatak.

Drugi i najvažniji deo priprama "crno-beli" će obaviti u Holandiji od 5. do 15. jula.

D. Todorović

[objavljeno: 06.06.2007.]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.