Žalgiris blindirao kapitena

Izvor: B92, 05.Jul.2023, 12:04

Žalgiris blindirao kapitena

Edgaras Ulanovas u naredne četiri godne nosiće dres Žalgirisa, saopštio je klub iz Kaunasa.

Krilni košarkaš sa litbanskom ekipom imao je važeći ugovor do juna 2024. godine, ali Žalgiris odlučio da produži saradnju sa kapitenom do kraja sezone 2026/27.

"Razgovori su počeli dosta davno, ali su konkretni pregovori vođeni po završetku sezone. Odluka je značajna, reč je o četvorogodišnjem ugovoru. To je veliki korak za moju porodicu i za mene. Osećao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam da klub veoma želi da ostanem. To je za mene bilo veoma bitno", rekao je Ulanovas po potpisivanju ugovora.

Ulanovas će do kraja novog ugovora napuniti 35 godina, tako da bi Žalgiris mogao da bude poslednja stanica u njegovoj karijeri.

On je u dresu Žalgirisa od 2014. godine, a imao je samo jednu godinu pauze, kada je otišao u turski Fenerbahče u sezoni 2020/21.

Prošle godine u Evroligi prosečno je beležio 10,2 poena, 3,3 skoka i 2,5 asistencija na 37 odigranih utakmica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.