ZVANIČNO: Bez Rusa na Vimbldonu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 14:55

ZVANIČNO: Bez Rusa na Vimbldonu

Oglasio se na društvenim mrežama.

Ni drugu godinu zaredom ruski teniser Karen Hačanov neće igrati na Vimbldonu. Sputala ga je povreda koju vuče od Rolan Garosa i nije uspeo da je sanira.

Hačanov je o svojoj odluci obavestio javnost putem svojih društvenih mreža.

- Ovo nije laka objava koju pišem, ali moram da vas obavestim da sam odlučio da se povučem sa predstojećeg Vimbldona. Zbog povrede koju sam pokupio na Rolan Garosu (fraktura i parcijalna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fraktura kosti S1 krsne kosti), neću biti u mogućnosti da se takmičim na Vimbldonu drugu godinu zaredom. Odluka nije bila laka i nadao sam se da ću ipak uspeti da se oporavim i da se spremim za turnir. Međutim moj medicinski tim mi je savetovao da to u mom slučaju nije moguće - napisao je Hačanov.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.