WoT: Update 1.10

Izvor: B92, 05.Avg.2020, 12:55

WoT: Update 1.10

Wargaming je pustio ono što nazivaju najvećim apdejtom za World of tanks u ovoj godini. Update donosi novu granu poljskih srednjih tenkova, potpuno nov sistem opreme za sve tenkove, redizajn interfejsa, poboljšanje nekih tenkova kao i nerfovanje karakteristika drugih, novi sistem za dobijanje obveznica (bonds), redizajniranu Pearl River mapu, kao i novi sistem komunikacije među igračima.

Nova grana poljskih tenkova se bazira na uglavnom relativno izmišljenim srednjim tenkovima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji su postojali u nekim planovima ali nikada nisu otišli dalje od njih. Ono što je interesantno jeste što donosi i potpuno novu mehaniku “gasne turbine”. Ova mehanika je slična kao kod tenkova sa točkovima gde sa jedne strane imate standardni mod u kome ste precizniji, teže vas spotuju, ali ste i sporiji, a sa druge strane imate “turbo” mod u kome možete brzo preći sa jedne na drugu stranu mape. Međutim razlika je u tome što modove nije tako lako prebaciti – naime to možete uraditi samo dok tenk stoji i treba mu neko vreme da to uradi, tako da ste u tom periodu izloženi na bojištu pa treba biti jako obazriv s ovime.

Druga bitna novina jeste potpuno redizajnirana oprema za tenkove – sada je dodato nekoliko novih delova opreme, ali još bitnije jeste da svi tenkovi od Tier VI pa naviše imaju poseban slot u kome odgovarajuća oprema daje bolje rezultate. Naime srednji tenkovi imaju slot za mobilnost, laki za scouting, lovci na tenkove i artiljerija za vatrenu moć, dok teški tenkovi imaju slot za preživljavanje. Ovo donosi mnogo bitnih izmena i videćemo još kako će se pokazati u praksi.

Tu je redizajnirana Pearl River mapa koja se vratila u igru, a zanimljivo je i da su neka vozila pretrpela izmene pa su tako E-100, T110E5 i IS-4 poboljšani (kao i vozila koja vode ka njima), dok su skauti na točkovima sada osetljiviji na to kada im se ošteti točak, a kod nekih je i smanjena vatrena moć, dok su italijanski srednji tenkovi izgubili mogućnost da stavite rammer na autoreloadere, a malo su i karakteristike topova za Tier IX i X vozilima pogoršane. Konačno i Object 430U sada ima malo više rupa na kupoli kako bi bio malo više srednji a malo manje teški tenk.

Sistem komunikacije među igračima je takođe značajno unapređen pa možete na početku oglasiti saigračima gde ćete ići na mapi kako biste se bolje organizovali, ali i mnoge druge naredbe i komentare lakše automatski slati.

Konačno krećemo ponovo sa video klipovima iz World of Tanks pa je prvi među njima upravo predstavljenje novog 1.10 update!

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.