WB: Berdih u tri seta do polufinala

Izvor: N1 televizija, 06.Jul.2016, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WB: Berdih u tri seta do polufinala

Čeh Tomaš Berdih drugi put u karijeri plasirao se u polufinale Vimbldona.

On je bez većih poteškoća, za sat i 58 minuta, u četvrtfinalu pobedio Francuza Lukasa Puija - 7:6, 6:3, 6:2.

Vimbldonska trava očigledno prija Čehu, jer je jedino Gren slem finale u karijeri upravo igrao u Londonu 2010. i poražen je od Rafaela Nadala.

Posle izjednačenog prvog seta, koji je rešen u taj brejku, Berdihu je u drugom bio dovoljan jedan brejk da duplira prednost. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Najmanje neizvesnosti viđeno je u trećem setu. Čeh je u poveo sa 4:1, uz dva oduzeta servisa rivalu, i rutinski duel priveo kraju.

Berdih će se u polufinalu sastati sa pobednikom meča Endi Marej - Đo Vilfred Conga, dok je drugi polufinalni par Rodžer Federer - Miloš Raonić.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.