Vujošević o grču, Đokić se stidi

Izvor: MVP.rs, 25.Okt.2014, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević o grču, Đokić se stidi

Duško Vujošević konačno ima razloga za zadovoljstvo.

Košarkaši Partizana NIS uspeli su da stignu do druge pobede u ovogodišnjem izdanju ABA lige. Oni su u petom kolu savladali Metalac Farmakom rezultatom 84:77. Oni su na taj način prekinuli niz od pet poraza u dva takmičenja.

Na konferenciji za medije nakon meča, trener Partizana NIS izjavio je da njegova ekipa odigrala veći deo meča u grču, ali i pohvalio Valjevce:

 "Važna utakmica za nas >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << i u najavi sam rekao da će biti teško. Metalac ima pristojnu ekipu. Znaju da promene ritam. Znaju kog igrača gađaju. Mi smo utakmicu odigrali u velikom grču zbog predigri", rekao je Vujošević i nastavio:

 "Ništa se neočekivano nije desilo kada su rezultati Paritzana u pitanju, osim onog sa Krkom. Ne bih rekao da smo ronašli igru. Publici se zahvaljujem, ovima koji dolaze. Ovo me je podsetilo na vreme kada smo uzimali kredite od Marfin banke i tada smo ušli u seriju poraza, to jezgro je i tada dolazilo, publika koja nas je bodrila", dodao je trener crno-belih.

U nastavku izlaganja Vujošević je istakao da se Milenko Tepić nalazi u lošoj formi:

"Ostali smo bez šest osnovnih igrača. Potrebno je sada dosta vremena da neki epizodni igrači preuzmu lidersku ulogu. Plejmejkeri teško igraju. Tepić je izgubio elan. Znate, on nije pozvan u reprezentaciju, sigurno je i to uticalo. Odgovaran je čovek, svestan je da ne igra dobro", završio je Vujošević.

Vladimir Đokić, strateg Metalca čestitao je košarkašima Partizana, ali i istekao da je rezultat mogao biti i drugačiji, kao i da se njegov tim teško miri sa porazima:

"Težak poraz zaista. Čestitam Partizanu. Moglo je i drugačije da bude. Sjajno smo odigrali prvo poluvreme. Imali smo više samopouzdanja nego obično. Imali smo priliku i da ostvarimo veću prednost. Partizan je u nastavku, nošen publikom, stegao odbranu, dok mi nemamo lidera koji bi rešio trenutke kada padnemo u igri. Ovo je već treća utakmica koju igramo dobro 30-35 minuta i na kraju izgubimo. Boli nas svaki poraz. Sigurno da se ne mirimo sa njima. Činimo sve da ne dođe do toga, ali gubimo već petu utakmicu. Teško je igrati u gostima, ali to nije opravdanje. Sramotan rezultat je 0-5 i stidim se toga. Ipak, nisam pesimista, očekujem i pet vezanih pobeda", istakao je Đokić.

(foto: ABA League / KK Partizan NIS)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MVP.rs...






Povezane vesti

Vujošević: Potrebno je vreme da epizodisti postanu lideri

Izvor: Press, 25.Okt.2014

Strateg crno-belih kaže da njegovi igrači još uvek traže igru . Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je večeras da će njegovom timu biti potrebno dosta vremena da zaigra na prepoznatljivom nivou...Crno-beli...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.