Vidal ipak u Interu?

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2020, 14:46

Vidal ipak u Interu?

Čileancu ostalo još godinu dana ugovora sa Barsom.

Naredni prelazni rok bi mogao da donese još jednu selidbu veznjaka sa "Nou Kampa".

Arturo Vidal ima zapaženu minutažu kod Setijena, Čileanac je ove sezone na 39 utakmica zabeležio sedam golova i tri asistencije. Jasno da mu godine ne idu u prilog, Čilenac ima 33 godine i još godinu dana ugovora sa Barselonom.

Opcija za zadnji veliki ugovor ima.

Po pisanju čileanskog "La Cuarta" Dejvid Bekam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bi voleo da vidi ratnika u svom Inter Majamiju.

Vidal se u prošlosti često povezivao sa Interom, posebno kada je Konte preuzeo "neroazure", ali izgleda da je bliža selidba u MLS. Čileanac je u svojoj bogatoj karijeri pored Barselone nastupao za Bajern Minhen, Juventus, Bajer Leverkuzen i Kolo Kolo.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.