Izvor: Blic, 24.Jan.2002, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U SAD sa strancima

U SAD sa strancima

BEOGRAD - Fudbaleri Partizana sa oduševljenjem su dočekali lepo vreme. Sneg je otopljen i sada je izuzetno lakše trenirati. Trener Ljubiša Tumbaković je izuzetno zadovoljan a za čitaoce Blic-a kaže:

- Završili smo treći ciklus priprema. To jest, odradili smo tri puta po pet treninga. Poslednjih pet treninga su rađena pojačanim ritmom - istakao je trener crno-belih Ljubiša Tumbaković.

Kakvo je zdravstveno stanje fudbalera.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
- Svi sem Zvonimira Vukića treniraju. Vukić je prehlađen i ne trenira. Uskoro će i on biti spreman.Uskoro završavate Rad u Beogradu i odlazite u Tursku.

- Sa Batom Mirkovićem smo u kontaktu. Kažu da je u Antaliji oko 20 stepeni. U našem hotelu boravio je slavni turski klub Fenerbahče. Dok mi budemo u Antaliji, sa nama će biti po jedan prvoligaš iz Kine i Švajcarske.

Da li su poznati termini prijateljskih utakmica u Turskoj.

- Znam da ćemo prvu proveru imati već 3. februara. Uskoro će se znati i imena protivnika.Selektor Savićević najavio je da će na put u Ameriku povesti i neke igrače Partizana.

- Svi naši igrači putovaće u Tursku. Stvarno ne znam ništa o toj 'pametnoj' turneji. Bolje da su pozvali puno naših igrača iz inostranstva, koji ne igraju u svojim klubovima - zaključio je Tumbaković.

Inače, juče je kancelariju direktora Nenada Bjekovića posetio levokrilni napadač Ljubiša Ranković. On je doneo kasetu sa svojim utakmicama koja će biti poslata u Rusiji. Očekuje se da klub koji je zainteresovan za usluge Rankovića do kraja nedelje odluči o angažmanu ovog igrača. S.Đ.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.