Transfer karijere – Samardžić u Interu

Izvor: B92, 05.Avg.2023, 23:49

Transfer karijere – Samardžić u Interu

Lazar Samardžić, reprezentativac Srbije, uskoro će proći lekarske preglede u Milanu, nakon čega će potpisati višegodišnji ugovor sa Interom.

Kako prenosi Fabricio Romano, Samardžić će u ponedeljak ili utorak zadužuti opremu "nerozura".

Inter će za usluge reprezentativca Srbije uplatiti 16 miliona evra na račun Udinezea, za koji je Samardžić igrao od 2021. godine.

Samardžić, koji ima 21 godinu, potpisaće petogodišnji ugovor sa Interom, odnosno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trajaće mu sve do leta 2028.

Talentovani vezni fudbaler stigao je u Udineze iz Lajpciga, a prethodno je nosio dres Herte iz Berlina.

Samardžić je prošao mlađe selekcije nemačke reprezentacije, ali je ipak odlučio da obuče dres Srbije za koju je upisao dva nastupa.

Lazar je za Udineze odigrao 63 utakmice i postigao je sedam golova, uz isto toliko asistencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ISTORIJU INTERA ĆE PISATI JOŠ JEDAN SRBIN: Samardžić definitivno u "gradu mode", poznata i cifra

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 08:31

Neka je sa srećom...Lazar Samardžić, reprezentativac Srbije, uskoro će proći lekarske preglede u Milanu, nakon čega će potpisati višegodišnji ugovor sa Interom...Kako prenosi Fabricio Romano, Samardžić će u ponedeljak ili utorak zadužuti opremu "nerozura"...Inter će za usluge reprezentativca...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.