Teri trejdovan u Roketse

Izvor: MVP.rs, 19.Sep.2014, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teri trejdovan u Roketse

Iskusni veteran karijeru nastavlja u ekipi iz Teksasa.

Džejson Teri (37, 188) će u novoj sezoni igrati za Hjuston Roketse. Trejd između Sakramenta i Hjustona je dogovoren, a u ekipu Kingsa su otišli Alonzo Dži, Skoti Hopson i dva pika druge runde.

Teri je u poslednjoj godini ugovora, a zaradiće oko 5.85 miliona dolara. Pitanje je koliko veteran može pomoći Roketsima, a ako uspe da izbegne povrede, njegovi minuti sa klupe bi mogli da znače >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << ekipi, pogotovo posle odlaska Čendlera Parsonsa.

Teri je 2011. godine sa Dalasom osvojio šampionsku titulu, dok je 2009. godine osvojio nagradu za najboljeg šestog igrača Lige.

(foto: dallasnews.com)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.