Tavares želi da napusti Real?

Izvor: B92, 26.Maj.2023, 07:38

Tavares želi da napusti Real?

Košarkaš Reala Valter Tavares navodno želi da napusti madridski klub.

Centar sa Zelenortskih ostrva tek što je osvojio drugu Evroligu tokom mandata u španskoj prestonici, a već su počele da kruže glasine o njegovoj sudbini.

Kako prenosi Mundo Deportivo, Tavares je nedavno potpisao novi ugovor pošto mu je stari isticao na leto pred nama.

Prema novom ugovoru zarađuje 1.800.000 evra posle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odbijanja poreza, ali izgleda da to nije dovoljno igraču koji je proglašen za MVP-ja Fajnal-fora.

Kada znamo kakve plate imaju pojedini igrači u Evroligi, nije ni čudo što je Tavares nezadovoljan nakon što je tek odveo svoj tim na "krov" Evrope i sigurno je da će nekoliko klubova zainteresovano stajati u redu i ponuditi mu daleko bolje finansijske uslove.

Ove sezone je na 40 utakmica beležio 11,2 poena, 6,9 skokova, 1,5 asistenciju i 2,2 blokade po meču. Proglašen je i za defanzivnog igrača godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ni Tavares, ni Musa – veteran Šermadini je MVP u Španiji

Izvor: B92, 26.Maj.2023

Košarkaš Tenerifa Giorgi Šermadini proglašen je za najkorisnijeg u ACB ligi...Iskusni 34-godišnjak je slavio u glasanju koje je sprovedeno među igračima i trenerima, kao i medijima i navijačima...To je drugi put da centar tima sa Kanrskih ostrva osvaja ovo priznanje. Pre dve godine je proglašen...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.