“Studenti“ na ispitu

Izvor: KGsport.info, 10.Okt.2012, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Studenti“ na ispitu

Kragujevac će od sutra biti domaćin turnira Elitne runde Lige šampiona u malom fudbalu. Pored domaćina, srpskog prvaka, ekipe Ekonomca na nadmetanju koje će se održati u hali “Jezero“ nastupiće još češki Era – Pak, slovački Slomatik i kazanski Kairat. Upravo ovim redom kragujevački tim će se sastajati sa rivalima u borbi za prvo mesto koje jedino vodi na završni turnir četiri najbolje ekipe, koje će u aprilu naredne godine odlučivati o o novom Evropskom prvaku.
Kazahtanski Kairat je možda i najveći favorit za prvo mesto, ekipa koja je u još u  nedelju stigla u Kragujevac, pre svih rivala. Ovaj tim ima višemilionski budžet, izuzetno je kvalitetan sa brojnim internacionalcima u svojim redovima, a prošle godine, takođe, na turniru Elitne runde, ali u Moskvi, uspeo je da sa 2:0 savlada Ekonomac, dok na završni turnir Kairat nije prošao samo zbog slabije gol razlike od kasnijeg vice šampiona, moskovskog Dinama.
Češki prvak, Era Pak, je, uslovno rečeno, nepozananica, ali u svom timu ima brazilske internacionalce kao i češke reprezentativce. Sigurno je da će i Česi tražiti svoju priliku da naprave plasman među četiri najbolja tima na Starom kontinentu.
Slovački Slo – Matik u svojim redovima ima gotovo kompletnu reprezentaciju svoje zemlje uz dvojicu čeških internacionalaca.
Sve ekipe su smeštene u poznatom kragujevačkom hotelu “Šumarice“, u kome imaju odlične uslove za smeštaj i trening. Očekivanja su da će Ekonomac još jednom položiti ispit kada je organizacija takmičenja u pitanju.
1. kolo: (sreda)
18.00 Ekonomac – Era Pak
20.30 Kaitrat – Slo-matik
2. kolo (četvrtak)
18.00 Ekonomac – Slo-matik
20.30 Kairat – Era Pak
3. kolo (subota)
18.00 Slomatik – Era Pak
20.30 Ekonomac – Kairat
Direktni prenosi svih mečeva omogućeni su putem interneta na adresi ipsport.net. 

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Pobeda Ekonomca na startu !

Izvor: KGsport.info, 11.Okt.2012, 00:01

U Kragujevcu je počeo turnir “ Elitne runde “ Lige Šampiona u Futsalu. Ekonomac na otvaranju savladao češki tim Era Pak Hrudima rezultatom 4:1.. . Na prvi pogodak se nije dugo čekalo. Publiku je razgalila već prva akcija posle tridesetak sekundi od početkong sudijskog zvižduka, iz koje...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.