Strpljenjem do pobede

Izvor: RTS, 16.Jan.2013, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strpljenjem do pobede

Petar Nenadić dobro poznaje Poljake i ocenio je da će pobediti ekipa koja bude strpljivija. On je naveo da je cilj da Srbije "slomi" Poljsku dobrim ritmom. Poljska sinoć doživela prvi poraz protiv Slovenije.

Rukometni reprezentativac Srbije Petar Nenadić rekao je danas da dobro poznaje sledećeg rivala na Svetskom prvenstvu, selekciju Poljske i ocenio da će pobediti ekipa koja bude strpljivija.

"Stvarno ne bi trebalo potcenjivati, ni precenjivati. Ozbiljna su ekipa, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << godinama su među osam najboljih timova. Pobeda nam dosta rešava. Svesni da moramo da uđemo u meč kao da je finale i da sebi olakšamo put ka cilju. Moramo dobro da posložimo odbranu, pametno igramo u napadu. Ko bude strpljiviji i pametniji, pobediće. Verujem da ćemo to biti mi", rekao je Nenadić koji igra za poljsku Vislu iz Ploka.

On je naveo da je cilj da Srbije "slomi" Poljsku dobrim ritmom.

"Ono što smo videli kod Poljaka je da dosta dobro igraju u odbani, u napadu nemaju puno rotacija, ali znaju šta hoće. Poslednja informacija je da su došla dva nova igrača i to Martin Lijevski i Gaber koji igra u Kilceu u fazi odbrane. Time su dobili još jednog beka u rotaciji, tako da mogu više da odmaraju bekove. Neće biti lako, ali mi znamo šta hoćemo i idemo ka tome cilju. Ne daj Bože, nekog lošeg rezultata, ostaje nam meč sa Slovenijom gde mozemo da popravimo sve greske", dodao je Nenadić.

Srbija ima maksimalan učinak posle prve tri utakmice na Svetskom prvenstvu, dok je Poljska sinoć doživela prvi poraz protiv Slovenije.

Utakmica četvrtog kola C grupe Svetskog prvenstva Srbija - Poljska igra se sutra od 20.15 u Saragosi.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.